Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Intrebari si teste 2022, CATEGORIA B pentru obtinerea permisului de conducere auto. Contine explicatii si comentarii ale raspunsurilor corecte - Dan Chiriac

Anterior

Curs de legislatie rutiera 2022. Intrebari si teste - Valentin Constantin Marin

Mopede si motociclete. Toata teoria + intrebari explicate. Editie 2022 - Marius Stanculescu

Autor: Marius Stanculescu
ISBN: 9786066321525
Editura: Teocora
Anul publicarii: 2021
Nr. pagini: 152

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 35,00 Lei

Special Price 25,50 Lei

Detalii

Dupa cum stiti, incepand cu 19. 01. 2013, cei care doresc sa conduca mopede pe drumurile publice, trebuie sa posede permis de conducere categoria AM (sau orice alt permis de conducere valabil pt. alte categorii - de exemplu pt. categ. B sau A, etc.).
 
    Din pacate, timp de cinci luni de zile, posesorii acestor autovehicule nu au mai avut voie sa le conduca, neputand obtine permisul de conducere. Abia acum, din luna iunie 2013, se poate sustine examenul pt. categ. AM. (examenul consta in doua probe: una teoretica, care este oarecum cea mai dificila, si una practica in poligon).
 
    Pentru categoriile A, A 1 si A2 proba practica va consta in doua probe:
 
    - indemanare in poligon;
    - conducere pe traseu.
 
    Am incercat sa vin in ajutorul celor care sustin examenul pt. categ. AM sau categ. A, A1 ori A2, tiparind aceasta carte, care contine atat toata teoria necesara, cat si intrebari specifice acestor categorii, similare cu cele de la examen.
 
    Pentru a fi siguri de reusita la examenul teoretic, trebuie sa invatati f. bine toata teoria din aceasta carte; astfel veti putea raspunde corect la orice intrebare de la examen; cei care se bazeaza doar pe rezolvarea Intrebarilor (din aceasta carte sau din alte carti ori de pe internet), mai mult ca sigur vor pica la examen.
 
   Scopul invatarii legislatiei rutiere este atat obtinerea permisului de conducere, cat si aplicarea si respectarea prevederilor legii in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere (care in Romania sunt inca f. multe).
 
   Va recomand tuturor celor care conduceti motociclete sau mopede sa conduceti preventiv, safitif. atenti in trafic, sa va asigurati bine la depasire, schimbarea benzii sau a directiei. Este necesar sa conduceti astfel incat sa nu-i luati prin surprindere pe ceilalti conducatori auto prin schimbari bruste de directie, nesemnalizarea schimbarii directiei sau demaraje prea rapide. Nu va grabiti si nu va asumati riscuri inutile!
 
                                                                         
 
                                                                     CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!

Mai multe informatii

Autor Marius Stanculescu
ISBN 9786066321525
Editura Teocora
Anul publicarii 2021
Pagini 152
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Your Rating

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Evaluare